Συναισθηματική Ανθεκτικότητα

Συναισθηματική Ανθεκτικότητα
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Συναισθηματική Ανθεκτικότητα

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: 31'

Εκπαιδευτής

Κατερίνα Μόσχου (BrainUp)

Περιγραφή Μαθήματος

Στο συγκεκριμένο μάθημα θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τι σημαίνει ο όρος Ανθεκτικότητα και πως μπορεί να συμβάλει στη θωράκιση του εαυτού μας και στην ενδυνάμωσή μας. Σε τι συνθήκες μπορεί κάποιος να αναπτύξει την ανθεκτικότητά του και ποια τα εμπόδια ή οι απειλές που μπορούν να μας κρατήσουν “κολλημένους”; Θα ακούσουμε ιστορίες ηγετών, που διέθεταν αναπτυγμένη ανθεκτικότητα και θα διαπιστώσουμε γιατί μας είναι τόσο σημαντική. Επιπλέον παρέχεται άσκηση ενδυνάμωσης που μπορούμε να την κάνουμε για τον εαυτό μας ή να την δουλέψουμε σε επίπεδο ομάδας. Τέλος, στο συγκεκριμένο μάθημα, παρέχονται οδηγίες μαζί με tips & tricks, που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει, ώστε να βελτιώσει τα επίπεδα της ανθεκτικότητάς του.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε άτομα (individuals) που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την Ανθεκτικότητά τους καθώς και όλους όσους διοικούν ομάδες (team leaders) ή νοιάζονται να προστατέψουν τους ανθρώπους στο περιβάλλον τους (συγγενικά πρόσωπα).

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου

Στόχοι

Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:

  • Να γνωρίζετε τι σημαίνει Ανθεκτικότητα και τους λόγους που τη χρειαζόμαστε.
  • Να γνωρίζετε ποιες απειλές και εμπόδια υπάρχουν που μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα της ανθεκτικότητάς μας.
  • Να γνωρίζετε τρόπους που μπορούμε να ενδυναμώσουμε την Ανθεκτικότητά μας και να θωρακίσουμε τον εαυτό μας ή και τα άτομα γύρω μας (ομάδα εργασίας, συγγενικά πρόσωπα).

Κατερίνα Μόσχου

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Είναι Senior Partner στην Brain Up Business Consultants, αφοσιωμένη στην Προσωπική Ανάπτυξη Ατόμων και Συστημάτων, διαμέσου του Coaching και της Συμβουλευτικής.

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τμήμα «Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης» και έχει μετεκπαιδευτεί στο Μάνατζμεντ & την Ηγεσία, από το Harvard Manage Mentor. Επίσης είναι Διπλωματούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας από το City Unity College, Pearson Assured Organization καθώς και Ειδική Σύμβουλος Marte Meo, που αφορά σε Δεξιότητες Συμβουλευτικής και Επικοινωνίας Ατόμων και Συστημάτων,από την Marte Meo International. Είναι Practitioner από την Rising Vibe, Λονδίνο (εργαλεία και ψυχομετρικές τεχνικές παγκοσμίως αναγνωρισμένες στον τομέα της συναισθηματικής ενδυνάμωσης ατόμων και συστημάτων) καθώς και διπλωματούχος Life Coach και NLP Coach, από τον «Association NLP & European Mentoring & Coaching Council».

Έχει εργαστεί για 15 χρόνια σε κορυφαίους πολυεθνικούς & Ελληνικούς Ομίλους.Υπηρέτησε ως ανώτατο στέλεχος στο χώρο των πωλήσεων, σε εταιρίες όπως η ΑΧΑ και η Interamerican Ασφαλιστική καθώς και στον Όμιλο Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ,ως Γενική Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιριών. Στη θητεία της έχει εκπαιδεύσει σχεδόν3000 επαγγελματίες συμβούλους σε θέματα ηγεσίας, μάνατζμεντ, συμβουλευτικής πώλησης κλπ.