Συμπεριληπτική Ηγεσία

Συμπεριληπτική Ηγεσία
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Συμπεριληπτική Ηγεσία

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: '

Εκπαιδευτής

Solutions 2Grow

Περιγραφή Μαθήματος

Ίσως αναρωτιέστε, «τι είναι ηγεσία χωρίς αποκλεισμούς;» Η χωρίς αποκλεισμούς ηγεσία είναι ένα στυλ ηγεσίας όπου οι ηγέτες επιδιώκουν τη συνεργασία και την επικοινωνία με τους συναδέλφους για να πραγματοποιήσουν αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων στο χώρο εργασίας.

Μια ομάδα είναι πιο αποτελεσματική όταν χρησιμοποιούνται οι γνώσεις, οι δεξιότητες και η εμπειρία όλων. Οι ηγέτες χωρίς αποκλεισμούς το γνωρίζουν αυτό και στηρίζονται σε αυτό για να οδηγήσουν την επιτυχία της εταιρείας. Το ερώτημα είναι πώς το κάνουν;

Σε ποιους απευθύνεται

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους τους Managers κάθε βαθμίδας.

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου

Στόχοι

Στόχος του μαθήματος είναι να μάθετε:

  • Τι είναι η Συμπεριληπτική Ηγεσία
  • Ποιες είναι οι Αρχές της Ηθικής Ηγεσίας
  • Ποια είναι τα έξι χαρακτηριστικά των ηγετών χωρίς αποκλεισμούς
  • Ποιες είναι οι συμπεριφορές της Συμπεριληπτικής Ηγεσίας

Ριάννα Χάιτα

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Η Ριάννα Χάιτα έχει σπουδάσει Οικονομικά & Marketing στην Γαλλία και πάντα έψαχνε την καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση στο επιχειρείν.

Το 2012 δημιούργησε την Audio Clusters με έδρα το Παρίσι και αντικείμενο το Audio Branding (Έγινε μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Audio Branding και πήρε μέρος στην πρώτη interactive τηλεοπτική εκπομπή του Ελβετικού καναλιού RTS το 2012)

Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών της σε Γαλλία, Ελβετία, Ελλάδα και Βέλγιο, συνδέοντας το επιχειρείν με την εκπαίδευση και την τεχνολογία. Είναι Founder της Ε-Business Clusters (E-Marketing Clusters, Audio Clusters, Music Macaron) και CEO της Solutions 2 Grow.

Έχει εκπαιδεύσει και έχει κάνει συστηματικό coaching και mentoring σε πληθώρα εργαζομένων, ενώ παραμένει λάτρης του εκπαιδεύειν και θεωρεί τον εαυτό της serial εκπαιδευόμενη!

More info: https://www.riannachaita.com/