Ελιξίριο Ζωής & Παραγωγικότητας

Ελιξίριο Ζωής & Παραγωγικότητας
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Ελιξίριο Ζωής & Παραγωγικότητας

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: 27'

Εκπαιδευτής

Solutions 2Grow

Περιγραφή Μαθήματος

Υπάρχει τελικά το ελιξίριο της ζωής; Βρίσκεται κρυμμένο καλά σε κάποιο μακρινό τόπο; Κάποιες φορές τα επτασφράγιστα μυστικά και οι μεγαλύτεροι θησαυροί είναι κρυμμένα πολύ πιο κοντά απ’ όσο πιστεύουμε. Ποιο είναι το ελιξίριο που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας; Υπάρχει; Και η απάντηση είναι ότι ναι υπάρχει! Ελάτε σ’ αυτό το μάθημα να το ανακαλύψουμε!

Σε ποιους απευθύνεται

Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους τους εργαζόμενους που εργάζονται με όλους τους τύπους εργασίας. (Εξ΄αποστάσεως, υβριδικό ή παραδοσιακό)

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου

Στόχοι

Σε αυτό το μάθημα θα δούμε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει κανείς αν θέλει:

  • Αύξηση του προσδόκιμου ζωής του.
  • Αύξηση της ευτυχίας.
  • Αύξηση της παραγωγικότητας.
  • Αύξηση της συνολικής του ευημερίας.
  • Βελτίωση των οικονομικών του.
  • Βελτίωση των σχέσεών του.
  • Βελτίωση της απόδοσης του σε κάθε τομέα της ζωής του.

…και πολλά άλλα….

Ριάννα Χάιτα

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Η Ριάννα Χάιτα έχει σπουδάσει Οικονομικά & Marketing στην Γαλλία και πάντα έψαχνε την καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση στο επιχειρείν.

Το 2012 δημιούργησε την Audio Clusters με έδρα το Παρίσι και αντικείμενο το Audio Branding (Έγινε μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Audio Branding και πήρε μέρος στην πρώτη interactive τηλεοπτική εκπομπή του Ελβετικού καναλιού RTS το 2012)

Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών της σε Γαλλία, Ελβετία, Ελλάδα και Βέλγιο, συνδέοντας το επιχειρείν με την εκπαίδευση και την τεχνολογία. Είναι Founder της Ε-Business Clusters (E-Marketing Clusters, Audio Clusters, Music Macaron) και CEO της Solutions 2 Grow.

Έχει εκπαιδεύσει και έχει κάνει συστηματικό coaching και mentoring σε πληθώρα εργαζομένων, ενώ παραμένει λάτρης του εκπαιδεύειν και θεωρεί τον εαυτό της serial εκπαιδευόμενη!

More info: https://www.riannachaita.com/