Ασυνείδητη Προκατάληψη

Ασυνείδητη Προκατάληψη
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Ασυνείδητη Προκατάληψη

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: 11'

Εκπαιδευτής

Solutions 2Grow

Περιγραφή Μαθήματος

Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τι είναι η ασυνείδητη προκατάληψη και πως επηρεάζει την συνεργασία και την καθημερινότητα μας στο χώρο εργασίας. Θα δούμε πως μπορούμε να την μετρήσουμε και να την αξιολογήσουμε, αλλά και τι πρέπει να κάνουμε για να την διαχειριστούμε, ώστε να μην επηρεάζει αρνητικά τη συνεργασία στο πλαίσιο μίας ομάδας και να μην αποτελεί εμπόδιο στην αποδοχή της διαφορετικότητας.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Managers ομάδων
  • Στελέχη HR
  • Στελέχη ανώτερης και ανώτατης διοίκησης
  • Εργαζόμενες/ους που ανήκουν σε υποεκπροσωπούμενες ομάδες στο χώρο εργασίας

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους τους εργαζόμενους και όλους τους τύπους εργασίας. (Εξ΄αποστάσεως, υβριδικό ή παραδοσιακό)

Στόχοι

Στόχος του μαθήματος είναι:

  • Να κατανοούν την έννοια και τις εκφράσεις της ασυνείδητης προκατάληψης.
  • Να αναγνωρίζουν αντίστοιχες συμπεριφορές στο εργασιακό περιβάλλον.
  • Να καταρτίσουν ένα πλάνο πρόληψης των διακρίσεων που προκύπτουν από την ασυνείδητη προκατάληψη.

Ριάννα Χάιτα

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Η Ριάννα Χάιτα έχει σπουδάσει Οικονομικά & Marketing στην Γαλλία και πάντα έψαχνε την καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση στο επιχειρείν.

Το 2012 δημιούργησε την Audio Clusters με έδρα το Παρίσι και αντικείμενο το Audio Branding (Έγινε μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Audio Branding και πήρε μέρος στην πρώτη interactive τηλεοπτική εκπομπή του Ελβετικού καναλιού RTS το 2012)

Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών της σε Γαλλία, Ελβετία, Ελλάδα και Βέλγιο, συνδέοντας το επιχειρείν με την εκπαίδευση και την τεχνολογία. Είναι Founder της Ε-Business Clusters (E-Marketing Clusters, Audio Clusters, Music Macaron) και CEO της Solutions 2 Grow.

Έχει εκπαιδεύσει και έχει κάνει συστηματικό coaching και mentoring σε πληθώρα εργαζομένων, ενώ παραμένει λάτρης του εκπαιδεύειν και θεωρεί τον εαυτό της serial εκπαιδευόμενη!

More info: https://www.riannachaita.com/