Καλλιόπη Στρατάκη

Καλλιόπη Στρατάκη
kalliopi-strataki-hub2grow

Καλλιόπη Στρατάκη
Meditation & Mindfulness Coach

Talks about Wellness

Η πλούσια εμπειρία μου στον τομέα του διαλογισμού και της γιόγκα, συνδυάζει την ολιστική κατανόηση της ευεξίας, της ψυχολογίας και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Με τη βαθιά γνώση στις τεχνικές διαλογισμού, τη γιόγκα και τη χρήση αιθέριων ελαίων, ενισχύεται η εσωτερική ισορροπία και η συναισθηματική ευημερία των εργαζομένων, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του οργανισμού.

Η δική μου αποστολή είναι να υποστηρίζω και να ενδυναμώνω το ταξίδι σας προς την ευεξία. Πρόθεσή μου είναι να σας παρέχω πληροφορίες και λύσεις που θα υποστηρίξουν έναν πιο ολιστικό και ενσυνείδητο τρόπο ζωής.

Βασική μου πεποίθηση είναι ότι η προσωπική ευημερία του καθενός καλλιεργείται σε καθημερινό επίπεδο. Κάθε μέρα μας δίνεται η δυνατότητα να γίνουμε φορείς θετικής ενέργειας και αλλαγής για τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

Greeting

Point of View

Καταπολέμηση του στρες: Yoga & Mindfulness

Ως ανθρώπινα όντα έχουμε μια σύνδεση και επικοινωνία σώματος και νου, οπότε όταν χειρίζεστε και αλλάζετε την κατάσταση του σώματος, ταυτόχρονα μεταβάλλετε και την ψυχική σας κατάσταση.

Αυτό προέρχεται από το stretching, την ισορροπία, και τη ρύθμιση της αναπνοής που επιδρά άμεσα στο αυτόνομο νευρικό σύστημα που σχετίζεται με το άγχος και την απόκριση συναισθημάτων. Έτσι επηρεάζεται άμεσα η διάθεση, και αυτό που παρατηρείται στο τέλος ενός μαθήματος γιόγκα είναι η μείωση της νευρικότητας και της σωματικής έντασης.

Ένας ακόμη τομέας εσωτερικής γνώσης, είναι το Mindfulness. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις του PubMed, μιας από τις κορυφαίες βάσεις δεδομένων ιατρικής έρευνας, το mindfulness αποτελεί έναν από τους πιο καλά μελετημένους και αποδεδειγμένους τρόπους για την απελευθέρωση του άγχους. Πρόκειται για μία πρακτική του να φέρει κάποιος όλη του την προσοχή στο παρόν, χρησιμοποιώντας πρακτικές όπως τον διαλογισμό.

SkillMeter

Culture
0%
Growth Mindset
0%
Change Management
0%
Soft Skills
0%
Digital literacy
0%

Milestones

1992

Σπουδή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονoμικά

2002

Ο θάνατος του πατέρα μου – Έναρξη βασικής εκπαίδευσης Υoga

2006

Εκπαίδευση διδασκαλίας Hatha Yoga

2010

Σπουδή στον Ελληνικό Πολιτισμό

2015

Εκπαίδευση διδασκαλίας Kundalini Yoga

2020

Covid Lock Down – Εμβάθυνση στην πρακτική Mindfulness

2022

Δημιουργία Εlevated You