Άννα Κοντολέων

Άννα Κοντολέων
Άννα Κοντολέων - Hub 2Grow

Άννα Κοντολέων
Certified International Etiquette and Protocol Consultant ⎮ UK

Talks about Business Etiquette

Η Άννα Κοντολέων είναι Certified International Etiquette and Protocol Consultant, Professional Certified Coach από το πανεπιστήμιο του Kingstown, ενώ έχει και πτυχίο από την Φιλοσοφική Σχολή – Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Έχει παρακολουθήσει το course του Yale University: “The science of wellbeing” και μιλάει 4 γλώσσες.

Έχει λάβει τιμητική διάκριση για την δράση της για την διάσωση ζωών από την UNESCO, ενώ έχει μια τεράστια φιλανθρωπική δράση που αποτελεί για αυτήν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Έχει δύο κόρες που έκαναν την ζωή της ακόμα πιο όμορφη κι εκείνην ακόμα πιο σοφή.

Greeting

Point of View

Το Business Etiquette δεν αναφέρεται απλά στους κανόνες και το τι μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε στο χώρο εργασίας. Είναι πολλά περισσότερα από ψυχρές οδηγίες και απαγορεύσεις.

Η επιχειρηματική εθιμοτυπία είναι για την επιχείρηση το μέσο να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι νιώθουν αυτοπεποίθηση και εργάζονται αρμονικά σε ένα περιβάλλον όπου αντιμετωπίζονται με σεβασμό και μπορούν να ξεδιπλώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Για τους εργαζόμενους είναι ο τρόπος να συμβάλουν ενεργά στο καλό κλίμα της καθημερινότητας τους και να αναπτυχθούν επαγγελματικά.

SkillMeter

Culture
0%
Growth Mindset
0%
Change Management
0%
Soft Skills
0%
Digital literacy
0%

Milestones

2010

lorem ipsum

2011

lorem ipsum

2016

lorem ipsum

2018

lorem ipsum

2020

lorem ipsum

2021

lorem ipsum