Τηλεργασία και Καθημερινή Διαχείριση

Τηλεργασία και Καθημερινή Διαχείριση
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Τηλεργασία και Καθημερινή Διαχείριση

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: 37'

Εκπαιδευτής

Laura Ceci Galanos (E-Marketing Clusters)

Περιγραφή Μαθήματος

Η εργασία από το σπίτι είναι μια υπέροχη ευκαιρία, αλλά η διαχείριση του χρόνου μπορεί να είναι μια πρόκληση. Σε αυτό το μάθημα προσφέρουμε βέλτιστες πρακτικές για όποιον εργάζεται από το σπίτι. Αυτό το μάθημα δημιουργήθηκε για να καλύψει τις βάσεις της τηλεργασίας για επιτυχημένη ομαδική συνεργασία και συνεχή παραγωγικότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία και επικοινωνία ομάδων εξ’αποστάσεως. Θα μιλήσουμε για χρυσούς κανόνες και διάφορες τακτικές για την εκτέλεση επαγγελματικών διαδικτυακών τηλεδιασκέψεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων που θέλουν να μάθουν πως να χειρίζονται την τηλεργασία (και πιο γενικά το νέο ψηφιακό εργασιακό περιβάλλον), αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και την απόδοση τους σε διαδικτυακές συνεδρίες

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου

Στόχοι

Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:

  • Να δημιουργήσετε ένα παραγωγικό περιβάλλον περιορίζοντας την διάσπαση προσοχής
  • Να σχεδιάσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα για μέγιστη αποδοτικότητα
  • Να αξιολογήσετε και επιλέξετε την καλύτερη τεχνολογία για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας
  • Να προσδιορίστε τα οφέλη της οικοδόμησης σχέσεων με συναδέλφους

Laura Ceci Galanos

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Η Laura Ceci Galanos είναι Social Selling Coach* και Personal Branding Specialist στην Tricycle Europe – την εταιρεία που έχει εκπαιδεύσει τους 10.000 εργαζόμενους της Microsoft στην χρήση LinkedIn σε όλο τον κόσμο.(Να υπενθυμίσουμε ότι το LinkedIn εξαγοράστηκε από την Microsoft)

Είναι ιταλοελληνικής καταγωγής και έχει σπουδάσει Communication for Enterprises and the Public Sector στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης (La Sapienza).

Η Laura ειδικεύεται στο Professional Branding και Social Selling Program Development, βοηθώντας επιχειρήσεις και επαγγελματίες να αυξήσουν τη δημιουργία εμπορικών ευκαιριών, προσφέροντας συμβουλές και εκπαίδευση σχετικά με το Social Selling* και την επαγγελματική χρήση του LinkedIn. Ήταν υπεύθυνη της εκπαίδευσης της ιταλικής ομάδας της Microsoft στο Μιλάνο.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Άμστερνταμ, ενώ ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη, δημιουργώντας custom εκπαιδευτικά προγράμματα για στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων.

Η σειρά εκπαιδεύσεων που δημιούργησε για την πλατφόρμα 2Grow, αποτελείται από αποδεδειγμένα αποτελεσματικές τεχνικές και απευθύνεται σε διάφορα επίπεδα καλύπτοντας όλο το εύρος των αναγκών των επαγγελματιών της ψηφιακής εποχής.

*Social Selling: Είναι μια τεχνική παραγωγής leads μέσω social media, όπου οι πωλητές αλληλεπιδρούν άμεσα με τους πιθανούς πελάτες τους μέσα σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Course Content