Κουλτούρα Μάθησης

Κουλτούρα Μάθησης
Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Κουλτούρα Μάθησης

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: '

Εκπαιδευτής

Ριάννα Χάιτα (Solutions 2Grow)

Περιγραφή Μαθήματος

Η μαθησιακή κουλτούρα είναι ένα περιβάλλον που καταδεικνύει και ενθαρρύνει την ατομική και οργανωτική μάθηση, και όπου τόσο η απόκτηση όσο και η ανταλλαγή γνώσεων ιεραρχούνται, εκτιμώνται και ανταμείβονται. Γίνεται μέρος του οικοσυστήματος του οργανισμού.
Πως όμως τη δημιουργούμε σε ένα οργανισμό;

Σε ποιους απευθύνεται

Το μάθημα απευθύνεται σε:

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου.

Στόχοι

Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:

Ριάννα Χάιτα

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Η Ριάννα Χάιτα έχει σπουδάσει Οικονομικά & Marketing στην Γαλλία και πάντα έψαχνε την καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση στο επιχειρείν.

Το 2012 δημιούργησε την Audio Clusters με έδρα το Παρίσι και αντικείμενο το Audio Branding (Έγινε μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Audio Branding και πήρε μέρος στην πρώτη interactive τηλεοπτική εκπομπή του Ελβετικού καναλιού RTS το 2012)

Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών της σε Γαλλία, Ελβετία, Ελλάδα και Βέλγιο, συνδέοντας το επιχειρείν με την εκπαίδευση και την τεχνολογία. Είναι Founder της Ε-Business Clusters (E-Marketing Clusters, Audio Clusters, Music Macaron) και CEO της Solutions 2 Grow.

Έχει εκπαιδεύσει και έχει κάνει συστηματικό coaching και mentoring σε πληθώρα εργαζομένων, ενώ παραμένει λάτρης του εκπαιδεύειν και θεωρεί τον εαυτό της serial εκπαιδευόμενη!

More info: https://www.riannachaita.com/